SemesterPiraterna Res på piratkassa!

Flyg till USA eller Kanada från 699 kr enkel (inkl. San Francisco)
Utgått

Flyg till USA eller Kanada från 699 kr enkel (inkl. San Francisco)

1 Kommentar

Ohoj pirater! Våra isländska favoriter WOW Air har slagit till igen med finfina priser på flyg till andra sidan Atlanten, närmare bestämt San Francisco i USA, liksom även Montreal och Toronto i Kanada med start för endast 699 kr enkel. Och för endast 999 kr kan du flyga enkel till änglarnas stad Los Angeles! Ett ypperligt tillfälle att utforska Nordamerika med andra ord, varesig du är ute efter storstads puls, sol och strand eller avkopplande, vidsträckt natur. Dessa kampanjpriser gäller endast under en kort tid så sov inte på saken!

från
699
SEK
p.p.

Exempelflyg Tidsperiod: 18. jan. 2017 - 1. apr. 2017

Ursprung
Stockholm
Destination
San Francisco, Los Angeles, Toronto, Montreal
  • Details

    flyg till usa och kanadaflyg till USA och kanada

Reseperiod

Januari - April 2017

Avgångar

Stockholm eller Köpenhamn till San Francisco, Los Angeles, Montreal eller Toronto

Obs: Dessa flyg kommer endast med handbagage, men du kan lägga till bagage vid köptillfället. Erbjudandet gäller i mån av plats och priserna är korrekta vid tiden av publicerande.

Boende

De här flygen är ideala för att sätta ihop ditt alldeles egna semesterpaket, då du kan t.ex kan hitta hotell för din resa med hjälp av vår prisjämförelsetool.

Hyrbil

Om du överväger att skaffa dig en hyrbil för din semester, så ta hjälp av vår prisjämförelsetool. Den hittar och jämför alla tillgängliga hyrbilsleverantörer online.

Vad tycker du?