SemesterPiraterna Res på piratkassa!

WOW air rea: Flyg t/r till Island för 1113 kr (inkl. skatt)
Utgått

WOW air rea: Flyg t/r till Island för 1113 kr (inkl. skatt)

Upptäck en av världens mest magiska platser! WOW air går från klarhet till klarhet tycker vi, och just nu har isländska flygbolaget 20% där du kan flyga mellan Stockholm (Västerås eller Arlanda) och Reykjavik från endast 1113 kr tur-och-retur! Passa på, och låt dig hänföras av Islands sceniska landskap bestående av vulkaner, fjordar, vattenfall och geo-termiska pooler varvat med små pittoreska fiskebyar, som även figurerat som inspelningsplats åt flerfaldigt prisbelönade TV-serien Game of Thrones. Och allt detta endast en 3 timmars flygresa bort! Men det är inte allt - du får även 20% rabatt på Northern Light Tours.

Du kan boka fram t.o.m 13 Oktober och erbjudandet gäller resor mellan november - december, så skynda på pirater!

för
1 113
SEK
p.p.

WOW air flyg Island Tidsperiod: 4. okt. 2016 - 3. dec. 2016

Ursprung
Stockholm
Destination
Island
  • Details

    wow air rea

    wow air rea 20 procent rabatt

    wow air rea 20 rabatt flyg island

Vg. var uppmärksam på att dessa flyg endast kommer med handbagage om 10 kg, men att det är lätt att lägga till ett bagage vid köptillfället, som du kan t.ex dela med din resepartner.

Flygdatum

wowair 20 procent rabatt

Boende

Vare sig du är ute efter en avkopplande spahelg för att prova på Reykjaviks världsberömda Blue Lagoon, eller om du är mer lagd åt det äventyrliga hållet, så kan vår smarta hotellsökmotor hjälpa dig hitta boende för din islandsvistelse som passar alla plånböcker!

Hyrbil

Plocka upp en hyrbil för din islandsresa och bege dig ut på den omtalade Ringvägen som tar dig bokstavligt talat runt hela ön, om du så vill!

Vad tycker du?